vineri, februarie 15

Interese oculte la UPA?

Circ de prost gust, asta reprezinta "educatia" pe care o primesc studentii de la UPA.
Mai nou, acestia sunt bagati in fata in binecunoscutul scandal dintre Tompea si Niculescu.
Ceea ce ar trebui sa fie o institutie universitara particulara reprezentativa pentru Nord-Estul Europei, sa transformat intr-o scoala de derbedei. Hai sa ne postam in fata cladirii, chemam toata presa, facem pancarde, si cand vine Niculescu il linsam. Cam greu totusi cu atatia jandarmi prin preajma (desi presa abia astepta asa ceva). Intrebare: de ce nu l-ati prins la colt, domnule Tompea, ca sa-i trageti o chelfaneala zdravana?
Ilustrul nostru ministru e mult prea mic pentru un scandal asa de mare (probabil k se roaga noaptea sa termine mandatul fara a fi nevoit sa ia o decizie clara in privinta conducerii UPA, desi instantele judecatoresti au clarificat deja situatia).
Iata ce scrie presa: "Interesele sunt mult prea mari, lupta se desfasoara pe toate caile posibile, iar cei care au de suferit sunt doar studentii." Pai care studenti au de suferit? "Petre Andrei" nu este tocmai o universitate ieftina, la care intra si taranul de la Pocreaca oricand.. Taxele de scolarizare sunt mari, insa si dotarea este una de rang european, deci numai cei cu dare de mana pot studia aici. Care este media de varsta a studentilor de aici? Probabil peste 23 de ani.. Si cel mai important: cati oameni invata in imensa cladire?? Mult prea putini, nu-i asa?
Nu studentii sunt cei care sufera, ci imaginea invatamantului romanesc, deja patata in ultimii ani de atatea scandaluri. Ce ma conteaza unul in plus, nu?
Cati bani s-au investit in cladirea respectiva? (Si de unde domnule Tompea? A-ti luat un credit de nevoi personale?) Cata putere are cel ales rector si cati bani invarte? Raspunde-ti voi la intrebarile astea fiindca eu cred k nu au nici un rost.
"Petre Andrei" e a masonilor, e o fabrica de "mici masoni", e un loc in care banii nu conteaza, cei care controleaza "FAPA" au prea multi ca sa le mai pese de ei. Insa Niculescu ar avea alte planuri pentru universitate, planuri ce probabil nu se vor realiza niciodata, fiindca acesta va fi inlaturat prin orice mijloace.
E o lupta intre lacomia lui Niculescu si interesele masonilor pana la urma...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Daca tot stii atat de multe, cum explici faptul ca Adomnitei, ministrul pus de Fenechiu (care isi da teza de doctorat cu Niculescu), nu l-a validat rector pe vestitul Nae?
Cum de altfel nu l-au validat nici ministrii PSD-isti, PD-isti sau PNL-isti.
Banuiesc ca ai un raspuns mai argumentat decat textul de mai sus.

Danyell Dia spunea...

Pai pur si simplu nu are cum sa il valideze pe Niculescu, nu are baza legala, de aceea si vrea sa scape de scandalul asta, nu o sa semneze nicio decizie cat e ministru.

Anonim spunea...

Studentii nu sufera?Sunt mult prea putini?Au peste 23 de ani?Nu zau...Studentii sufera cel mai mult!Si in proportie de 90% din cei inscrisi la zi au sub 20 de ani si restul de 10% inscrisi la zi cat si majoritatea de la i.d(cei trecuti de 23 de ani) sunt la a doua facultate.N-ai nimerit-o!

Anonim spunea...

scandalos a fost ce au facut acolo

ShULTz spunea...

Vai ce se invarte ACOLO ! eu sunt student in anul II si astea ma fac sa ma las acum in anul II deci am dat 3 examene pana acum si am vazut incredibilul la engleza si informatica ..nu m-au trecut asta dupa ce am facut liceu matematica-informatica,am lucrat in it, mi-a pus 3 intrebari ..si a III-a intrebare nu am stiut sa ai raspund ,mi-a zis "ghinion pentru tu ,nu te trec" asta inainte sa-l intreb eu "cum sa nu ma treceti ca nu stiu o intrebare !" (erau intrebari despre html) la engleza chiar vreau sa stiu si eu ce nu am facut bn ... s-a traduc :)) ! UPA IASI ! nasol ! bn a zis cineva "aici iti trebuie bani sa o termini"