duminică, februarie 17

Oprica Blogarica alaturi de Irina Blogarina. Urmeaza Nichitel Blogarel?

Mai nou si-a deschis si Dumitru Oprea blog, candidatul PD-L la functia de primar al Iasului. Prima cu ideea a fost Irina Schrotter (sau poate Dorojan, da pe el nu-l prea baga nimeni in seama), in speranta ca va fi astfel mai aproape de ieseni.
Se pare ca a inceput campania electorala mult inainte de termen. Nichita va fi totusi cu un pas inainte, e inca primar, si nu m-ar mira sa primeasca destule voturi pentru ceea ce va face in urmatoarele luni (asta daca va face). Irina Schrotter a castigat foarte mult la capitolul imagine, desi pana acum erau destul de putine stiri despre ea prin frumosul nostru oras, iata ca faimoasa "creatoare de moda" iese la rampa din ce in ce mai des. Panouri uriase care te indeamna sa "fii inspirat", aparitii mai dese la TV (vezi garsoniera lu' Maruta, sau cum s-o mai chema, emisiune care are destula audienta totusi) dar si intalniri cu oamenii din cartierele Iasului, iata ca "independenta" demonstreaza ca poate fi un adevarat contracandidat pentru Oprea sau Nichita.
Actualul primar s-a apucat de peticit cateva strazi, poate o sa mai puna vreo 2 pomi si eventual mai vopseste un gard in alb-albastru, ca doar tot e suporter politehnist.
Putea sa ramana si Dumitru Oprea in urma cu campania? Bineinteles ca nu, de aceea de acum putem fi "mai aproape" de dumnealui prin intermediul blogului sau, http://blog.dumitruoprea.ro/. Nu prea inteleg de ce nu si-a postat blogul pe domeniul sau web, www.dumitruoprea.ro, dar probabil ca ne va pregati o surpriza si aici.
Care va fi stilul adoptat de fostul rector de la Cuza vom afla in cateva zile, urmarindu-l, dar dupa cum il cunosc, probabil isi va demonstra calitatile pe care le are, corectitudinea, spiritul umoristic dar si cel critic, renuntand la atacuri politice pe la spate asupra lui Nichita.
Dorojan avem (dar nu ne pasa), Irina avem, Oprica la fel... va fi oare si Gheorghe Nichita in pas cu moda?... Hmm..sau poate el va fi acel "anonymous" care va posta mesaje urate pe blogurile celorlalti?

PS: Intre timp, pana isi face Nichita blog, eu raman prin preajma, pe net, cautand blogul lui Dumnezeu.

Un comentariu:

Daniel Matasaru spunea...

blogul lui Dumnezeu? Intra pe www.acatiste.ro si de acolo te descurci cumva :P [site-ul e pe bune!!!]